allbilservice bil diagnos

Vi har kunskap och utrustning för att utföra de flesta arbeten. Bland annat har vi tillgång till MekoTech Plus vilket är Mekonomens tekniska datastöd med information om bland annat fordonselektronik, serviceintervaller, monteringsanvisningar för kamrem och mycket mer. Vi arbetar även med MekoTech Diagnos -ett av marknadens mest kompletta och avancerade system för diagnos och felsökning av modern fordonselektronik. Exempelvis kan vi felsöka motorstyrning, ABS, TRACS, klimatanläggning, automatlåda etc.
Vi vidareutbildar oss också löpande och har tillgång till MekoTech Support där vi kan inhämta information som vi eventuellt kan sakna i den lokala verkstaden.

Vi har också tillgång till MekoTech Sys och Office vilket är våra administrativa redskap. Detta möjliggör att du snabbt och enkelt genom att bara ge oss registreringsnumret får en komplett offert på det arbete du vill ha utfört, inkluderat delar arbete. Dessa redskap gör också att vi snabbt och säkert kan beställa reservdelarna till din bil från den lokala Mekonomenbutiken.

Däckleverantörer

mekonomenlogo Sv

amring logo

 

Öppettider

Mån-Tors kl. 08-17
Fredag kl. 08-16
Lunchstängt
kl. 13-14

Semesterstängt
v 28-31

Kontakta oss!

Allbilservice i Värnamo AB
Birgerjarlsgatan 5
331 40 Värnamo
Tel: 0370-187 40
Fax: 0370-187 20
info@allbilservice.nu